Reed Cross Howard: Onnoemelijke feiten over de jongste zoon van acteur Ron Howard

0
89

Riet Kruis Howard is een professionele golfer die een nieuw ontwerp van Steadhead Training Aid heeft uitgevonden. Hij kreeg bekendheid als zoon van een Amerikaanse regisseur Ron Howard. Evenzo kwam zijn vader Ron voor het eerst in de schijnwerpers als kindacteur terwijl hij te gast was in een aantal tv-series zoals De schemerzone. Bovendien is de vader van Cross de zoon van wijlen actrice Jean Frances Speegle en acteur Rance Howard.

Naast zijn carrière als golfer en een sterke familieachtergrond, heeft Reed nu ook een gezonde huwelijksrelatie met zijn vrouw. Terwijl we Howard’s handvatten op sociale media doornamen, konden we ontdekken dat zijn vrouw niet aarzelt om zijn professionele carrière op te vrolijken. Wie is dan zijn liefde voor het leven? Delen ze kinderen?

Ontdek hier in dit artikel alle informatie over het persoonlijke en professionele leven van Reed. Laten we er eens in duiken!

Contents

Reed Cross Howard is het jongste kind van Ron Howard

Reed Cross Howard is geboren op 12 april 1987, aan Ron Howard (vader) en Cheryl Alley (moeder). Wat betreft zijn geboorteplaats, velen hebben het gerucht verspreid dat het Banksville, Verenigde Staten is. Om je de waarheid te zeggen, hij is geboren in Los Angeles, Californië.

Bovendien zijn zijn grootouders van vaderskant Rance Howard en Jean Speegle Howard. Evenzo zijn de grootouders van moederskant van Cross Charles Alley en Vivian Schmid.

Reed Cross Howard met zijn oudere zus Bryce Dallas Howard
Reed samen met zijn oudere zus toen ze nog een kind waren

Over de raciale achtergrond van Reed gesproken, hij behoort tot de Cherokee Native American, Nederlandse, Engelse, Franse, Duitse, Ierse en Schotse afkomst, en is Amerikaans volgens nationaliteit.

Bovendien bracht hij het grootste deel van zijn vroege dagen door in het oosten buiten New York City, omdat zijn vader hem ver weg wilde houden van de nieuwsgierige blikken van de media.

De grootouders van Reed Cross Howard zijn niet meer in deze wereld

Zijn beroemde grootmoeder, Jean Speegle Howard, stierf aan hart- en luchtwegaandoeningen 2 september, 2000. Evenzo stierf Rance Howard, de opa van Reed 25 november, 2017in Los Angeles, CA.

Aan de andere kant stierf ook zijn grootvader van moederskant Charles Alley, een chemisch ingenieur, en werd begraven op Gueydan Cemetery, Vermilion Parish, Louisiana. Maar de informatie over zijn grootmoeder van moederskant staat nog steeds onder de mediaradar.

Reden achter Reed met zijn middelste naam als ‘Cross’

Elk van de kinderen van Ron heeft een andere middelste naam. Wat is dan de reden om ze alle vier een ongeëvenaarde middelste naam te geven? Om het simpel te houden, kregen ze hun middelste namen op basis van de plaats waar ze werden verwekt.

De oudste onder hen, Bryce ‘Dallas’ Howard, heeft een duidelijke opmerking over Texas USA. De middelste namen ‘Carlyle’ van de tweeling Paige en Jocelyn worden gegeven volgens het Carlyle Hotel in New York City, de plaats waar ze zijn geboren. Reed draagt ​​zijn middelste naam ‘Cross’ vergelijkbaar met een van de beroemdste straten van Londen.

Maar in eerste instantie besloot Ron om ‘Volvo’ voor Reeds middelste naam te gebruiken, maar bij nader inzien zei hij: “Volvo is geen erg goede middelste naam” en uiteindelijk gaf hij Cross.

Zijn broers en zussen

Zijn oudste zus is Bryce Dallas Howard (b.2 maart, 1981). Vier jaar later werden zijn oudere tweelingzussen Jocelyn en Paige Howard geboren 5 februari, 1985. Bekijk snel de afbeelding hier beneden van Howard’s broers en zussen toen ze nog kinderen waren.

Reed Cross Howard is de jongste broer van zijn drie zussen
Reed samen met zijn drie broers en zussen Bryce, Jocelyn en Paige

Trouwens, zijn zussen zijn in de voetsporen van hun vader getreden en alle drie zijn broers en zussen zijn behoorlijk populair als actrice. Evenzo zijn ze gesetteld in hun respectievelijke professionele leven.

Howard speelde golf op de universiteit

Cross Howard ging voor zijn primaire studies naar Heritage Academy. Later schreef hij zich in aan de University of South Carolina Beaufort – Bluffton campus, waar hij ook lid was van het golfteam van 2007 tot 2008. Evenzo was hij ook gekwalificeerd voor het US Amateur Championship op de beroemde Pinehurst Course in North Carolina.

Howard ging toen naar Pepperdine University.

Wat doet Reed Cross Howard? Hij is een professionele golfer

Zoals hierboven vermeld, was Reed sinds zijn middelbare schooltijd geïnteresseerd in golf. Hij lijkt dus niet in de voetsporen van zijn vader te treden, maar heeft zijn eigen doel. Hoewel Cross nog niet professioneel bezig is met zijn golfcarrière, heeft hij deelgenomen aan een aantal golftoernooien zoals de USC Aiken Invitational, Webber International Tournament en Wilmington Island Invitational.

Reed Cross Howard is een professionele golfer
Reed golfen in de sneeuw

Evenzo heeft de golfer ook een YouTube-account onder de naam Reed Howard Golf, waar hij zichzelf omschrijft als “een professionele golfer die graag traint, lesgeeft en meedoet”.

Hij zei verder dat zijn “kanaal gevuld is met instructieve, competitieve livestreams en al het andere leuke dat ik kan bedenken. Dit kanaal is echt een leuke uitlaatklep voor mij om mijn mening te uiten, te trainen en met iedereen te communiceren.

Trouwens, Howard lijkt te werken als leraar voor de rookie-spelers. Evenzo rekent hij $ 30 aan voor een uitval van de swing met suggesties en oefeningen, oefeningen, enz., En $ 50 voor een live les van 30 minuten via zoom (heeft een computer nodig).

Reed uitgevonden Een krachtig golfapparaat

Zoals eerder vermeld, wordt de zoon van Ron Howard, Reed Howard, erkend als de maker van een krachtige nieuwe tool die bekend staat als Steadhead trainingshulpmiddel die door verschillende golfers in het hele land wordt gebruikt. Het is een product van persoonlijke noodzaak. Volgens Riet,

“De beste spelers van Golf waren erg goed in het roteren rond een zeer stabiel centrum. Het is alsof je een pijl op een doelwit probeert te schieten vanaf de top van een paard versus een stabiele positie. Als je hoofd alle kanten op beweegt, gaat je oog-handcoördinatie eronder lijden.”

Het nieuwe trainingshulpmiddel van Cross is gebaseerd op een gestroomlijnd ontwerp dat gemakkelijk te gebruiken is en helpt om je swing te verbeteren en om te leren hoe je elk schot steviger en gerichter kunt raken.

Dankzij zijn product hebben veel gebruikers het het beste trainingsapparaat genoemd en heeft het hen echt geholpen om meer over golf te leren.

Reed Cross Howard is een getrouwde man: wie is zijn vrouw?

Ron Howard’s zoon Reed Cross Howard heeft een huwelijksrelatie gehad met een vrouw genaamd Ashley Howard. Toen Reed en zijn vrouw Ashley in hun huwelijk stapten, liepen ze in augustus 2015 door het gangpad op de Winvian Farm in Litchfield Hills, Los Angeles, CA.

Het nieuws over hun huwelijk werd aangekondigd door zijn vader. Op 12 augustus 2015 bedacht zijn vader Ron een bericht op zijn Facebook. Hij onderschrift,

Afgelopen weekend vierden we de bruiloft van onze zoon Reed met zijn prachtige bruid, Ashley. Het was een wervelwind van een feest in de Winviaanse boerderij en ik wilde wat foto’s delen.

Reed Cross Howard met zijn vrouw Ashley tijdens hun huwelijksceremonie
Reed en zijn vrouw Ashley tijdens hun huwelijk

Reed heeft zijn aanvankelijke liefdesleven echter ver van het medialicht gehouden, dus er is geen specifieke informatie over hoe de golfer zijn toekomstige vrouw ontmoette. Hoe het ook zij, het paar leidt nu samen een zalig huwelijksleven. Bovendien plaatst Reed vaak afbeeldingen en korte clips om quality time door te brengen met zijn vrouw.

Reed en zijn vrouw hebben een dochter

Het sterrenkind Reed en zijn vrouw Ashley verwelkomden hun eerste dochter Aspen Leigh Howard op 26 april 2019. Net als Reed’s huwelijk was zijn vader Ron de eerste die de geboorte van zijn kleindochter aankondigde. De regisseur en producer gingen zelfs naar Twitter om het enorme nieuws aan te kondigen en onderschreven de post:

#ReedHoward en vrouw Ashley werden gisteren gezegend met hun eerste kind. Hier is Reed met dochter Aspen een paar uur na haar aankomst. Ashley doet het geweldig, net als Aspen.

Reed Cross Howard met zijn vrouw Ashley en hun dochter Aspen
Reeds lieve familie

Zo ook op 26 april 2020, ter gelegenheid van Aspen’s 1e verjaardag, plaatste de trotse vader Reed een bundel foto’s op zijn Instagram. Het onderschrift luidt,

“Gefeliciteerd met je eerste verjaardag, Aspen! Het afgelopen jaar je vader zijn heeft je moeder en mij zoveel vreugde, gelach en opwinding gebracht. We houden van je en zijn zo dankbaar dat we je ouders zijn. Ben benieuwd hoe je 2e jaar eruit ziet”

Bekijk de liefste citaten van de vader van Reed Cross over vader zijn

Onnodig te vermelden dat alle vier de kinderen van Ron Howard hem trots hebben gemaakt door hun succesvolle carrière. Welnu, hier hebben we bedacht wat de vader van Reed echt vindt om een ​​vader voor hem en zijn drie zussen te zijn.

In een interview met De omslagterwijl hij over zijn oudste dochter sprak, zei Ron:

“Ik ga hier als vader inspringen. Onder dit alles is ze echt een uitstekende schrijver. Altijd geweest. Ze kon zich een weg uit een probleem schrijven. Ze hoefde niet het hele jaar te studeren – ze kon gewoon de paper aan het eind schrijven. Ik was teleurgesteld, maar tegelijkertijd is ze een geboren verhalenverteller.”

Verder, over hoe Ron als vader optrad, vertelde hij:

“Toen Cheryl zwanger werd van een tweeling, moest ik echt een stapje verder gaan. En ik herinner me echt dat ik meer kookte, meer voor de zorg zorgde – echt voor Cheryl zorgde. Ik herinner me dat ik bij mezelf dacht: wauw, ik ben tot nu toe echt een kind geweest. Voor het eerst voel ik me echt een man. Ik heb echt het gevoel dat ik mannenwerk doe voor mijn gezin.”

Reed lijkt inderdaad op Richi Cunningham: het personage waarin zijn vader speelde Gelukkige dagen

Interessant is dat Reed, die nu 35 jaar oud is, een behoorlijk matchend gezicht heeft met zijn vader, maar het was toen de regisseur Ron in de dertig was. Vooral het personage waarin Richie Cunningham Ron speelde Gelukkige dagen leek nogal op zijn zoon.

Reed Cross Howard en zijn vader lijken op elkaar
Reed aan de rechterkant en zijn vader Ron aan de linkerkant

Nou, na het zien van de bovengenoemde foto, is het je misschien opgevallen dat er niet veel verschil is tussen de gezichtsuitdrukkingen van Ron en zijn zoon Reed.

De hele familie van Reed Cross Howard verscheen in een tv-show Gearresteerde ontwikkeling

Zoals we allemaal weten, houdt de hele familie van Reed van acteren. Zijn vader Ron Howard was de verteller in de serie Gearresteerde ontwikkeling, maar sinds seizoen 4 is de regisseur ook in de show verschenen. En in het 5e seizoen van de show bracht Ron zijn familie mee om in de serie te verschijnen.

De familie van Reed Cross Howard na het filmen van seizoen 5 van Arrested Development
Ron Howard (met hoed) en zijn familie wonen een ceremonie ter ere van Ron Howard bij op de Hollywood Walk of Fame op 10 december 2015 in Hollywood, Californië.

Zijn drie zussen Jocelyn Howard, Paige Howard en Bryce Dallas Howard, inclusief hun moeder Cheryl Howard, en vader Ron Howard deelden het scherm in de zesde aflevering. Emotionele bagage.

Bovendien was het de allereerste serie waarin Reed verscheen.

De ouders van Reed vierden hun gouden jubileum in 2020

In november 2020 vierden de ouders van Reed de 50ste verjaardag van hun eerste date. Evenzo gaven Ron en zijn vrouw Cheryl op 7 juni 2021 een feest ter gelegenheid van hun 46e huwelijksverjaardag.

Aanvankelijk waren de blijvende tortelduifjes middelbare schoolvrienden. Het was liefde op het eerste gezicht voor Ron, hij voelde meteen een band met zijn vrouw Cheryl toen ze junior waren op John Burroughs High School. Trouwens, in november 1970 ging het paar op hun eerste date.

Later gingen ze kijken naar een heruitgave van Stanley Kramer’s Het is een gekke gekke gekke wereld en had toen een zoete pizza-date bij het inmiddels ter ziele gegane Barnone’s in Toluca Lake. Na een relatie van vijf jaar, trouwden de ouders van Reed op 7 juni 1975.

Reed Cross Howard's moeder Cheryl en vader Ron Howard
Reed’s ouders tijdens hun huwelijk

De acteur heeft ook gesproken over de reden voor zijn succesvolle huwelijksrelatie. In juni 2019 vertelde hij Mensen,

“Mensen zeggen: ‘Hoe heb je het gedaan?’ Er is geen andere tactiek dan communicatie is echt belangrijk. Je moet leren communiceren en moeilijke gesprekken op een constructieve manier voeren.

Hoe rijk is Reed Cross Howard?

Als zoon van een bekende acteur hebben mensen besloten dat hij zich geen zorgen zou maken over geld verdienen. Maar het is totaal verkeerd en in feite heeft Reed veel geld verdiend met zijn golfcarrière.

En het sterrenkind heeft naar schatting een nettowaarde van $ 1 miljoen vanaf 2022.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here